Sunt aici ptr. voi...

Răspund cu promptitudine la orice problemă sau cerere.


Eu și pasiunea mea.

Aventura mea „digitală” s-a născut acum aproximativ 20 ani, când aproape ca un pariu am decis să creez un site web pentru un prieten al meu, dar nu aveam nici cea mai vagă idee despre cum să o fac. Nu vă spun efortul inițial de a învăța, chiar și doar, elementele de bază pentru ca un site să funcționeze.

Continuând să încerc ceea ce inițial părea o muncă grea a devenit o pasiune; Nu m-am putut abține să nu învăț, să studiez și să aprofundez problemele legate de această tematica.
Luat de această nouă pasiune , mi-am lărgit orizontul studiind și urmând cursuri despre cele mai importante limbaje de programare (HTML, PHP, CSS).

Prietenii Mei

Skills

COREL SUITE
PHOTO SHOP
LOCAL SERVER
NOTEPAD & ATOM
Bootstrap Studio
Joomla
WordPress
Tools
0

DE CE AC Studio PENTRU CREAREA UNUI SITE WEB?

Veți putea vorbi direct cu designerul web și puteți descrie toate caracteristicile site-ului web care urmează să fie creat. Cu AC Studio veți obține un site web profesional, cu grafică personalizată, ușor de vizualizat pe toate dispozitivele și cu navigare intuitivă. De asemenea, veți economisi timp și bani obținând un site de calitate.

0

CE TIP DE SITE WEB POTI CONSTRUI CU AC Studio?

Puteți solicita diferite tipuri de site-uri web:
Website personal / Website corporativ / Blog / E-commerce / WordPress Website / Landing Page, etc…
De asemenea, este posibil să solicitați o restilizare (restyling) sau mici modificări la un site web existent.

La mijlocul anului 1994, din curiozitate, mi-am cumpărat primul PC, un 386, cu Windows 3.1 preinstalat. Am crescut impreuna cu acest sistem operativ (OS), avand si experiente ocazionale cu Linux si Mac. Orientarea spre grafica, dezvoltarea web, crearea si gestionarea foilor de stil (CSS) si site-uri dinamice cu tot ce pot contine, a devenind o pasiune. În plus, libertatea pe web, alternativa unei probabilități sociale virtuale, bazată pe democrație și schimb liber, a devenit pentru mine religia și motivul disponibilității mele.

Aș dori să-mi aduc contributia pe Internet la realizarea unui proiect de transformare democratică și modernizare a relației sociale dintre oameni, pentru a promova accesul liber la informație și utilizarea democratică a tehnologiei informației; pentru a promova realizarea unei comunități participative și a valorilor demnității egale, egalității, justiției și libertății persoanelor. Aș dori să promovez un model de coexistență între oameni pe baza respectului reciproc și a acceptării diferențelor, a vieții sociale și a coexistenței.

Mi-am stabilit obiectivul de a fi, pe web, un punct de referință pentru cei care împărtășesc finalitatea ideilor mele și pentru cei care cred într-un viitor mai bun. cu privire la relația dintre oameni. Informarea și utilitatea sunt principalele “moto” ale activității mele. Nu am nici o idee cât de convingător am fost, dar sper că ți-am stimulat curiozitatea. Pe scurt, oferta mea este să ai o persoană care vrea să te ajute să devii independent în lumea web, liber. Unde este capcana? Nu exista. Vorbim la serviciul terminat.

Ce pot face pentru tine?
Scopul meu principal este să satisfac oamenii cu care lucrez, făcându-i să atingă obiectivele dorite. Dacă vrei să te faci cunoscut online, primul pas este să creezi un site web, un loc virtual în care să-ți promovezi imaginea (personală sau corporativă), produsele și serviciile tale.

SITE WEB

Aveți nevoie de un site web frumos, dinamic și receptiv, care să vă reprezinte cel mai bine pe dvs. și pe afacerea dvs.? Mă voi ocupa de crearea acestuia.

SITE + LOGO

Un pachet unic pentru cei care doresc o imagine cu adevărat coordonată! Mă voi ocupa de crearea logo-ului și a site-ului dvs. web receptiv.

RESTYLING SITE-ul WEB

Aveți un site, dar „nu îl simțiți al vostru”? Doriți să vă schimbați site-ul? Spune-mi despre proiectul tău și mă voi ocupa să-i dau o viață nouă!

Contactați-mă

... pentru a-mi spune despre proiectul dvs. Dacă serviciile mele sunt în concordanță cu ceea ce căutați, vom stabili un apel de informare pentru a înțelege mai bine cum vă pot ajuta să vă dezvoltați ideea!

Andrei Constantin

WEB & GRAPHIC DESIGNER FREELANCE

GL / GL - Lucrez si de la distanță !

(+40) 0746601829